Handelsbetingelser

Sælger og ansvarlig

Hjemmesiden: www.majgren.dk administreres af: Majgren’s bogbinderi A/S CVR-nr. 87139816, Esplanaden 34 B, 1263 København K, Tlf. 33137853, e-mail: majgren@majgren.dk

Betaling
Du kan betale med følgende betalingskort: VISA, MasterCard, AMERICAN EXPRESS, DISCOVER, JCB. Vi bruger Stripe som betalingsleverandør. Stripe er anerkendt og godkendt, så du har den størst mulige sikkerhed for korrekt betaling. Alle data om dit kreditkort lagres udelukkende ved Stripe og ikke ved os.

Levering
Alle vores priser er angivet i DKK inkl. 25% moms. Vi bestræber os på at levere dine varer indenfor 3 hverdage. Når din varer afsendes fra os, sendes den med Post Danmark. Det betyder at den normalt vil blive leveret inden for 2 hverdage efter afsendelse fra vores lager.

Reklamation
Du har 24 måneders reklamationsret på alle produkter der er købt igennem denne webshop. Reklamationsretten er gældende fra den dag du modtager det købte. Du skal reklamere indenfor
rimelig tid efter at du opdager manglen.

Er fejlen opstået inden for de første 14 dage, sendes varen altid retur til følgende adresse:

Returvarer skal sendes til:
Majgrens bogbinderi A/S –  Esplanaden 34 B, 1263 København K

Husk venligst følgende ved indsendelse:
Send varen forsvarligt indpakket i en kasse eller foret kuvert. Original emballage er ikke tilstrækkelig
Send kvittering med i pakken hvis det skal under garanti.
Vedlæg en præcis beskrivelse af fejlen.
Vi gør opmærksom på, at al garanti bortfalder, såfremt produktet har lidt overlast eller der konstateres væske-, slag-, knæk,- eller fugtskader på produktet.

Fortrydelsesret
Enhver bestilling på denne website er underlagt almindelig dansk lovgivning, herunder bl.a. lov om visse forbrugeraftaler – i daglig tale kaldt Forbrugeraftaleloven.

Du har 14 dages fortrydelsesret gældende fra den dag, du modtager det købte.

Medsend venligst sammen med dine vare, en skriftlig angivelse af dit navn og din adresse. Fortrydelsesretten kan ikke gøres gældende, såfremt det solgte ikke leveres tilbage i væsentlig samme stand og mængde.

Bemærk, at du selv dækker omkostninger til returforsendelse. Send venligst varen forsvarligt indpakket i en kasse. Original emballage er ikke tilstrækkelig og må ikke bruges som indpakning.

Du har dog altid mulighed for at nægte modtagelsen af pakken, når Post Danmark kommer med varen på din folkeregistre adresse, vi vil så annullere købet når varen modtages retur.

Persondata politik
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger 

• Navn
• Adresse
• Telefonnummer
• E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos www.majgren.dk og opbevares kun hvis du godkendes som kunde. Her vil vi gemme dine oplysninger i hele den periode du er kunde hos www.majgren.dk.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Vores kundeservice samt webshop afdeling har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.

Oplysninger afgivet til www.majgren.dk videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret hos www.majgren.dk, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven, og henvendelse i forbindelse hermed rettes til www.majgren.dk.

Værneting:
I tilfælde af tvister på grundlag af nærværende forretningsbetingelser aftales Retten på København K i Danmark som værneting.

Scroll Down
Bottom Reached